ABOUT

Met de moo sessions willen we een andere geluid laten horen op het platteland. Een geluid dat voor liefhebbers en potentieel geïnteresseerden een zeer waardevolle aanvulling vormt op het bestaande aanbod. We streven ernaar om het nieuwste talent in de music-scene naar een nieuw publiek te brengen. De moo sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij, voor een select publiek. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten. 

Eén gedachte over “ABOUT”

 1. Beste organisator/programmeur,
  Na een verrassend goed ontvangen eerste seizoen ga ik ook het komende jaar door met mijn nieuwe gitaarproject waarmee ik in het hele land optreed.
  Ik ben Hans Elzinga. Ik speel hele diverse muziek; meditatief, americana, folk, filmmuziek en nog meer, met een loop pedaal en soms ook fluit. Bijna alles is eigen werk. Ik besteed veel aandacht aan de versterking voor een mooi aangenaam geluid. Dit heeft alles te maken met mijn streven naar harmonie, in de muziek, in het geluid en in het leven in het algemeen.

  Een kleine act met een groot geluid.
  Geschikt voor theaters, luisterconcerten, festivals en …

  Video en audio kunt u vinden op:
  http://www.hanselzinga.com
  http://www.facebook.com/gitaarhanselzinga

  Eerstvolgende optredens:
  Zaterdag 20 oktober, de Lantaern in Zevenaar
  Zondag 4 november, Andledon in Den Andel
  Zondag 11 november, Cultuurcafe in Noordwijk

  Met vriendelijke groeten,
  Hans Elzinga
  06-27311044

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *